fbpx

Online butiga

Karton škure bire / 20 boca Organic Porter

39.82 , PDV uključen

Karton Črne Kampanjole  – 20 kusi / 0.33 l

Na zalihi

Kategorija:

Škura Kampanjola. Črna bira, kroz ku se čuje sav gušt
praženega slada, kafela, črne čokolade i malo karamele.
Jena karakterna bira – guštoža i gusta, ali pitka.

Kombinacija 5 vrsta ječmenog slada i 2 hmelja.
Tamnosmeđe do crne boje s gustom bijelom pijenom.
Napravljeno od pet vrsta slada. Osjeti se bogatsvo
prženog slada, nota kave, kakaa te karamele. Hmelj lagano
dolazi do izražaja s aromama suhog voća. Punog okusa,
prigodan za sva godišnja doba. Odlična uz sva mesna jela.

 

Kampanjola je nefiltrirano pivo proizvedeno od ekoloških sastojaka,na tradicionalan način, bez konzervansa.

Sve vrste naših bira su skuhane od ekoloških sastojaka: ječmenog slada, hmelja, vode i kvasca. Da bi se zadržao izvorni okus sve su bire nefiltrirane i nepasterizirane, sa refermentacijom u boci te zbog toga postoji mogućnost da pronađete i talog na dnu boce. Kako bi zadržalo sve gušte, craft pivo je potrebno držati na tamnom i hladnom mjestu.

Rok trajanja je otisnut na ambalaži. Za sve pive u web shopu minimalni rok trajanja je 3 mjeseca. Hmelj je prirodan konzervans pa će neke bire, poput Portera, s vremenom biti sve bogatije okusom.

Sastojci koji se koriste u proizvodnji Kampanjole, ječmeni slad i hmelj su iz eko uzgoja, što potvrđuje da nisu tretirani pesticidima i herbicidima, te da su proizvedeni u skladu s održivom poljoprivrednom praksom. Žitarice su inače biljke koje se najviše tretiraju raznim pesticidima jer su sijane u gustom sklopu. Dugoročni plan je da sami proizvodima sastojke od kojih se kuha Kampanjola.

Također, u proizvodnji koristimo ekološka sredstva za čišćenje, redovito obavljamo kontrole te se držimo svih naputaka kojima podlježe ekološka proizvodnja.

Nisu. Sastojci su isti, recept je isti, ali bira je živa. Svaka godina nije ista za uzgoj slada i hmelja, ne koriste se aditivi ili pojačivači okusa i bira će to pokazati. Također, bira se ne pasterizira pa kvasac koji je u njoj ostaje živ, a temperature variraju, pogotovo u sekundarnoj fermentaciji. Puno je utjecaja u maloj proizvodnji, a naš je cilj raditi što je bolje moguće kako bi dobili ujednačen proizvod.

Oni koji često piju Kampanjolu primijetiti će da ture ponekad variraju, osjetiti će neki novi gušt, neke nove arome. To je baš tako kako treba biti. To nije industrija, to je mala proizvodnja, to je ta bira, Kampanjola.

Po Zakonu o gospodarenju otpadom, za svaku bocu Kampanjole plaćena je povratna naknada. Prilikom vraćanja ambalaže u trgovine ili reciklažna dvorišta, bit će vam vraćena povratna naknada. Naprijmer, dobiti ćete 10kn za svih 20 boca iz kutije.

Povratna naknada za ambalažu za pića i napitke s jednokratnom uporabom u svrhu poticanja povrata iskorištene ambalaže.

Scroll to top