fbpx

Online butiga

Karton bionde bire / 20 boca Organic Blonde

300.00kn 260.00kn , PDV uključen

Karton Svitle Kampanjole  – 20 kusi / 0.33 l

Na zalihi

Kategorija:

Naša Bionda. Jena laganija Kampanjola, citrusna, pitka.
Počeli smo je delati 2019. kako Kampanjolu za lito,
ali ste nas vi iskali da je delamo cilo vrime, i liti i zimi.

Kombinacija 3 vrste ječmenog slada i 3 hmelja.
Karakteristične zlatne boje s postojanom pjenom.
U ustima se razvija blago začinjen okus agruma i voća koji
nadopunjuje slatkoću slada. Svježa, pitka i uravnotežena
Kampanjola, ističe se po svojoj suhoći i blagoj, ugodnoj gorčini. Idealna za ispijanje za vrućih ljetnih dana.

Kampanjola je nefiltrirano pivo proizvedeno od ekoloških sastojaka,na tradicionalan način, bez konzervansa.

Sve vrste naših bira su skuhane od ekoloških sastojaka: ječmenog slada, hmelja, vode i kvasca. Da bi se zadržao izvorni okus sve su bire nefiltrirane i nepasterizirane, sa refermentacijom u boci te zbog toga postoji mogućnost da pronađete i talog na dnu boce. Kako bi zadržalo sve gušte, craft pivo je potrebno držati na tamnom i hladnom mjestu.

Rok trajanja je otisnut na ambalaži. Za sve pive u web shopu minimalni rok trajanja je 3 mjeseca. Hmelj je prirodan konzervans pa će neke bire, poput Portera, s vremenom biti sve bogatije okusom.

Sastojci koji se koriste u proizvodnji Kampanjole, ječmeni slad i hmelj su iz eko uzgoja, što potvrđuje da nisu tretirani pesticidima i herbicidima, te da su proizvedeni u skladu s održivom poljoprivrednom praksom. Žitarice su inače biljke koje se najviše tretiraju raznim pesticidima jer su sijane u gustom sklopu. Dugoročni plan je da sami proizvodima sastojke od kojih se kuha Kampanjola.

Također, u proizvodnji koristimo ekološka sredstva za čišćenje, redovito obavljamo kontrole te se držimo svih naputaka kojima podlježe ekološka proizvodnja.

Nisu. Sastojci su isti, recept je isti, ali bira je živa. Svaka godina nije ista za uzgoj slada i hmelja, ne koriste se aditivi ili pojačivači okusa i bira će to pokazati. Također, bira se ne pasterizira pa kvasac koji je u njoj ostaje živ, a temperature variraju, pogotovo u sekundarnoj fermentaciji. Puno je utjecaja u maloj proizvodnji, a naš je cilj raditi što je bolje moguće kako bi dobili ujednačen proizvod.

Oni koji često piju Kampanjolu primijetiti će da ture ponekad variraju, osjetiti će neki novi gušt, neke nove arome. To je baš tako kako treba biti. To nije industrija, to je mala proizvodnja, to je ta bira, Kampanjola.

Po Zakonu o gospodarenju otpadom, za svaku bocu Kampanjole plaćena je povratna naknada. Prilikom vraćanja ambalaže u trgovine ili reciklažna dvorišta, bit će vam vraćena povratna naknada. Naprijmer, dobiti ćete 10kn za svih 20 boca iz kutije.

Povratna naknada za ambalažu za pića i napitke s jednokratnom uporabom u svrhu poticanja povrata iskorištene ambalaže.

Scroll to top