Črna z mora
Digla prasica nogu, aš je vidila konj da se potkiva.
Tako i mi, kako ča vinari hitaju boce vina u more, da će doj sakramensko, smo hitili črnu biru 40 metri fondo a mar.
Osam miseci je iskala gušte i sad je pronta za iskati pensire mehke i lahke.
Organic Ale / Svitla
Svitla Kampanjola! Od ričeta Dine Cerana, jušto smo ovu Kampanjolu izabrali za prvu. Stili smo biru bez citrusnih nota, jednostavnu, a konkretnu, štabelu, punog okusa.
Kombinacija 3 vrste ječmenog slada i 3 hmelja
Bakreno-jantarna boja i gusta pijana. U mirisu dominiraju sladne arome s notom karamele i voćnim aromama hmelja. U okusu se osjeti lagana gorčina koja je u korelaciji s biskvitno-karamelnim svojstvima slada. Pivo je punog okusa, pitko i osvježavajuće.
Blond ale / Bionda
Naša Bionda. Jena laganija Kampanjola, citrusna, pitka. Počeli smo je delati 2019. ko Kampanjolu za lito, ali ste nas vi iskali da je delamo cilo vrime, i liti i zimi.
Kombinacija 3 vrste ječmenog slada i 3 hmelja
Karakteristične zlatne boje s postojanom pjenom. U ustima se razvija blago začinjen okus agruma i voća koji nadopunjuje slatkoću slada. Svježe, pitko i uravnoteženo, ističe se po svojoj suhoći i blagoj, ugodnoj gorčini. Idealna za ispijanje tokom vrućih ljetnih dana.
Organic Porter / Škura
Škura Kampanjola. Črna bira, kroz ku se čuje sav gušt prženega slada, kafela, črne čokolade i malo karamele. Jena karakterna bira – guštoža i husta, ali pitka.
Kombinacija 5 vrsta ječmenog slada i 2 hmelja
Tamnosmeđe do crne boje s gustom bijelom pijenom. Napravljeno od pet vrsta slada. Osjeti se svo bogatsvo prženog slada, nota kave, kakaa te karamele. Hmelj lagano dolazi do izražaja s aromama suhog voće. Punog okusa prigodan za sva godišnja doba. Odlično paše uz sva mesna jela, posebno uz pečenja ili gulaše.
Ceranski Ale / Crvena
Ceranski po Dinu Ceranu, našem maeštru od ričeti. Bira ka odležava tri miseca i koju za svako lito načinimo jenu turu. Ceranska, jer je svoja, uvik drugačija i posebna.
Kombinacija 4 vrste ječmenog slada i 2 hmelja
Crvena bira kuhana za zimu i vrime oko Božića, a koja odležava tri miseca. Svake godine drugačija, posebna, a povezuje ju boja i puno tijelo, lagana gorčina s naglaskom na slad. Više pomno odabranih sladova daju slatkoću karamele, notu prženosti i kremasti okus u ustima. Osrednje gazirana i odlične pitkosti.